Kaasfondue met Villa Nella

Een heerlijke kaasfondue voor 4 personen.

Ingrediënten:
500 gram Villa Nella
500 gram Veldmuis-kaas Belegen
3 dl droge witte wijn
Maïzena
Versgemalen zwarte peper
Baquette of boerenbrood
Groente: komkommer, bloemkool, broccoliroosjes
Vlees: rauwe ham, cervelaat
Krieltjes

Bereidingswijze:
Giet de wijn in de fonduepan zonder deze te laten koken. Rasp de kaas of maak er kleine blokjes van en voeg deze eraan toe. Verhoog dan geleidelijk de temperatuur terwijl u goed blijft roeren zodat de kaas niet gaat klonteren. Wanneer het geheel mooi egaal is voegt u een papje van witte wijn en maïzena toe.
Breng de fondue op smaak met peper. Snijd onderwijl het brood in blokjes. Plaats de kaasfondue op een rechaud. Prik de stukjes brood aan een vork en trek deze door de gesmolten kaas. Roer de fondue hierbij af en toe om, zo­dat de kaas niet aan de bodem gaat kleven.