Ons Genot

Ons Genot Kaasfondeu

Ingrediënten: (voor 4 personen)
- 750 gram Ons genot geraspt
- 375 ml Water
- 1,5 eetlepel Maïzena

Om mee te dippen: 
- stokbrood of ciabatta
- aardappel: gekookt, gebakken of gefrituurde partjes
- verschillende worstsoorten: salami, cervelaat
- groente: paprika, kerstomaatjes, champignons, komkommer, augurk, broccoli
- fruit: ananas, druiven, stukjes appel/peer

Om bij te drinken:
Warme thee. Dit helpt de spijsvertering om de kaas goed te verteren. 

Bereidingswijze:
Breng water aan de kook en voeg telkens een beetje Ons Genot toe en blijf goed roeren. Voeg vervolgens de maïzena aangelengd met water toe en breng het geheel aan de kook. Blijf goed roeren tot een gladde massa ontstaat. Wees zuinig met water, er kan later altijd een scheutje worden toegevoegd. 


Serveer met een frisse salade!